Esittely

Olen Elisa Wallstén, 34-vuotias sisustussuunnittelija SI ja sisustustoimittaja. Yrittäjänä toimenkuvani on laaja, eikä yksikään päivä ole samanlainen kuin toinen. Suunnittelutyöni vaihtelevat kotien sisustussuunnittelusta laajempiin toimistokohteisiin. Teen myös mielelläni kotijuttuja lehtiin, sekä kirjoitan mm. blogeja yrityksille. Laaja skaala tekee työn tekemisestä antoisaa. Innostun niin isoista kuin pienemmistäkin toimeksiannoista.

Koulutukseltani olen Muotoilija AMK ja olen opiskellut Kymenlaakson Ammattikorkeakoulussa. Lisäksi olen ylioppilas ja tilarakennus-artesaani. Olen myös suorittanut Laajasalon opiston lehtitoimittaja-koulutuksen.

Perustin Suunnittelutoimisto Sisustusjutun kesällä 2013, joten tänä vuonna yritykseni täyttää jo neljä vuotta. Ja kuinka kiinnostava matka onkaan ollut, ja miten nopeasti aika on mennyt! Yrityksen ensimmäisinä vuosina kiersin paljon sisustusalan kansainvälisiä messuja. Tutuksi tulivat muun muassa Milanon Salone Del Mobile -messut sekä niiden yhteydessä pidettävät Design Weekin tapahtumat. Olen käynyt muutaman kerran myös Pariisin Maison & Objet -messuilla. Stockholm Furniture & Light Fair on ollut pitkään lähes jokavuotinen perinne. Habitare puolestaan on tärkein ammattitapahtumamme Suomessa. Tässä työssä tarvitsee inspiraatiota, ja sitä tarjoavat niin alan messut kuin lomamatkailukin.

Oman lisänsä yrittäjäarkeen tuovat alan yhdistykset, joiden toiminnassa pyrin olemaan aktiivisesti mukana. Sisustussuunnittelijat SI ry ja Sisustustoimittajat ry järjestävät paljon muun muassa matkoja, koulutuksia ja tapahtumia, joissa voi tavata kollegoita. Ihania, kannustavia ja taitavia kollegoita!

Kotoa löytyy aviomies sekä pieni tyttäremme, jonka kanssa olen vielä pääasiassa kotona. Lisäksi meillä on kolme rescue-koiraa ja kaksi löytökissaa, jotka pitävät arkemme aktiivisena. Väliaikainen vuokrakotimme sijaitsee kauniilla paikalla merenrannalla, ja se on sisustettu lapsen ja eläinten ehdoilla. Alkava rakennusprojektimme Porvoossa on pitkään odotettu, ja mukava päästä vihdoin toteuttamaan omia kotihaaveita!

***

TYÖKOKEMUS

Yrittäjä, alkaen 7/2013

Bonnier Publications Oy, Divaani-lehden toimittaja

BM-Media Oy, Asuntoinfo-lehden toimitussihteeri

Indoor Group Oy, Asko, visualisti, sisustusmyyjä

KOULUTUS

Muotoilija, Kaluste- ja sisustussuunnittelu, KYAMK

Lehtitoimittaja, Laajasalon opisto

Tilarakennusartesaani, Lahden käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ylioppilas, Tikkurilan lukio

KURSSIT

Ryhdyn yrittäjäksi 2.0! Aalto-yliopiston Pienyrityskeskus

***


ARTIKKELEITA MINUSTA:

Pennintalo päivitettiin nykytrendien mukaiseksi uusilla värivalinnoilla

Näin huomioit lemmikin sisustuksessa – katso vinkit