Esittely

Olen Elisa Wallstén, sisustustoimittaja ja sisustussuunnittelija SI, ja perustin Sisustusjutun vuonna 2013. Nautin unelma-ammatistani ja sen monipuolisuudesta – koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Pidän siitä, että saan tehdä erilaisia projekteja erilaisten ihmisten kanssa. Suunnittelutyöni vaihtelevat kotien sisustussuunnittelusta laajoihin toimistokohteisiin ja kokonaisten asuntojen pohjaratkaisuiden piirtämiseen. Kirjoitan sisustuslehtiin kotijuttuja ja kirjoitan yrityksille blogitekstejä. Innostun kaikenlaisista projekteista!

Tässä työssä kaipaa rutkasti inspiraatiota, ja sitä olen löytänyt erilaisista kohtaamisista, matkusteluista ja tapahtumiin ja koulutuksiin osallistumisesta. Käyn paljon sisustusalan kansainvälisillä messuilla kuten Milanon Salone Del Mobile -messuilla, Pariisin Maison & Objet -messuilla sekä Stockholm Furniture & Light Fair -messuilla. Habitare puolestaan on tärkein ammattilaistapahtuma Suomessa.

Oman lisänsä yrittäjän arkeen tuovat alan yhdistykset, joiden toiminnassa pyrin olemaan aktiivisesti mukana. Sisustussuunnittelijat SI ry ja Sisustustoimittajat ry järjestävät paljon muun muassa matkoja, koulutuksia ja tapahtumia, joissa voi tavata kollegoitani.

Kotoa löytyy aviomies, kaksi pientä lasta, kaksi rescue-koiraa ja kissa, jotka pitävät arkemme aktiivisena. Vuonna 2017 käynnistyneen rakennushankkeemme loppurutistus ajoittui viime kevääseen, kun saimme pihan maalaustölitä vaille valmiiksi. Urakkamme alkuvaiheisiin voi tutustua raksablogi-välilehdellä.