Loppukesän häät ja muutosten syksy

Hei hei kesä, tervetuloa syksy!

Suunnittelijan kesäkuulumiset voisi tiivistää yhteen lauseeseen: Töitä riitti lähes jokaiselle päivälle ja vapaa-aikana järjestin omia häitäni, jotka päätimme mieheni kanssa pitää muutaman kuukauden varoitusajalla. Monet suunnittelevat häitään useita kuukausia ja jopa vuosia, mutta hyvään lopputulokseen voi päästä myös lyhyellä varoitusajalla – siihen tosin vaaditaan luovuutta ja hyvää tukiverkostoa. Pienestä kiireestä huolimatta häät sujuivat yli odotustemme, ja siksi ajattelinkin jakaa juhlapäivän iloa kanssanne.

Suunnittelijalle juhlien järjestäminen oli mukavaa vaihtelua työarkeen, joka pitää sisällään pääasiassa kotien ja toimistojen sisustussuunnittelua. Vaikka häät (tai mitkä tahansa muut juhlat) ovat hetkessä ohitse, toisin kuin vaikkapa kodin sisustus, jonka on tarkoitus kestää vuosia eteenpäin, kannattaa juhliin panostaa elämysten ja muistojen vuoksi. Harvoin on mahdollista nähdä koko lähipiiriään samana päivänä ja pitää hauskaa koko suvun ja ystäväpiirin kanssa.

Sipoon Uudessa Kirkossa pidetyn vihkitilaisuuden jälkeen juhlimme häitä Kiialan Kartanossa Porvoossa, ja siellä cateringista vastasi Café Cabriole. Toiveestamme häissämme tarjoiltiin juhlavaa vegaaniruokaa, joka saikin paljon kehuja vierailta. Suklaaprinsessa-hääkakun päällä koristeena oli kruunukoriste, jonka vanhempani ovat säilyttäneet omista häistään. Hääkimpun tilasin Söderkullan Floranita-kukkakaupasta, ja se oli kauniimpi kuin osasin kuvitellakaan. Kaasoni ideoi hauskan tassuteippauksen ja Just Married -kyltin hääautoomme, ja se sopikin meille eläinrakkaille täydellisesti. Photobooth-teemana meillä oli Venetsia, jossa menimme aikoinaan kihloihin. Kauniit hääkuvat meille ikuisti valokuuvaja Peter Linden.

Kroatian-häämatkan jälkeen olemme jo ehtineet myydä kotimme ja etsimme tällä hetkellä uutta osoitetta. Jännittävä vuosi kaiken kaikkiaan, eikä se ole vielä edes lopussa!

Toivottavasti hääkuvista on muillekin iloa ja inspiraatiota omien juhlien järjestelyyn. Ja jos aikaa ja ideoita uupuu, autan mielelläni myös kaikenlaisissa juhlajärjestelyissä.

 

Slide1Slide2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


3 − = kaksi