Suunnittelijan kevätterveiset

Hei kaikki,

Blogin pitäminen yrityksen perustamisen alkuhuumassa on tuonut lisähaastetta kaiken muun uuden ja tuntemattoman opettelemisen keskellä. Mutta tässä ollaan, entistä viisaampana ja ennen kaikkea valmiimpana ottamaan uusia haasteita vastaan. Siispä lämpimästi tervetuloa takaisin seuraamaan ja osallistumaan toimintaani!

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten edellisen postauksen. Päällimmäisenä mielessäni ovat inspiroivat messumatkat Tukholmaan, Pariisiin, Milanoon sekä Göteborgiin. Lomamatkoiltakin on tullut haettua ideoita ja voimia luovaan työhön. Syksyllä aloitin jatko-opiskelun Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa, joten viikoista kuluu usein päivä tai kaksi Kouvoan Kasarminmäen kampuksella. Töitä on ollut mukavasti tasaiseen tahtiin, sekä lehti- että suunnittelupuolella. Referenssikuvien ottaminen valmistuneista kohteista olisi loppukevään ja kesän projektilistalla päällimmäisenä, samoin maisterityön aloittaminen.

Kuluneeseen viikkoon on mahtunut niin hauskanpitoa kuin 13 tuntisia työpäiviä. Olen muun muassa valinnut asiakkailleni huonekaluja, mattoja, verhokankaita, maalisävyä kuistin lautalattiaan, puuvahan sävyä kattopanelointiin sekä suunnitellut keittiön toimintoja ja valinnut keittiön ovi- ja tasomalleja. Melko tehokasta kolmipäiväiselle työviikolle! Maanantaina lomailimme vielä Himoksen rinteissä, ja perjantai kului opiskeluiden merkeissä Kouvolassa, josta oli kätevä jatkaa viikonlopun viettoon mökille. Näin aurinkoisena viikonloppuna mökin rauhassa löytyikin sopivasti aikaa, voimia ja inspiraatiota blogin kirjoittamiseen sekä hinnastojen päivittämiseen. Ohessa kuvakoostetta viikon tapahtumista, eli auringonlaskua Himoksella, sisustusvärien ja -materiaalien yhteensovittamista asiakasperheen olohuoneeseen, yllättävä ihastuminen Myyrmannissa mustaksi maalattuun vaneriseinään sekä mökin lähellä olevat vanhat aittarakennukset, joihin ilta-aurinko osui kauniisti.

Slide1

Slide2

Aurinkoisin kevätterkuin,

Elisa (mökin tuvasta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


× 1 = yksi