Suunnittelusta

Kuka voi käyttää sisustussuunnittelijaa?

Kodinsisustaja, joka kaipaa tukea esteettisen ja toimivan kokonaisuuden rakentamiselle. Toimitiloista vastaava, joka haluaa edistää työntekoa viihtyisällä työympäristöllä.        Vapaa-ajan asunnon omistaja, jolla on halu panostaa myös kakkoskodin sisustukseen. Kodinrakentajat ja -remontoijat, jotka joutuvat tekemään paljon päätösiä lyhyessä ajassa.

Miksi sisustussuunnittelijan palkkaaminen kannattaa?

Suunnittelija huolehtii tilojen yhtenäisestä ilmeestä ja saat tukea omille ajatuksillesi. Suunnittelija avulla säästät huomattavan paljon omaa aikaa ja vaivaa jäämättä kuitenkaan ulkopuoliseksi. Ostoslistan kanssa hankintoja on helppo tehdä ja vältyt virhehankinnoilta. Saat apua pieniin ja suuriin sisustuspulmiin.

Miten suunnittelutyö alkaa?

Ensin sovitaan tapaaminen suunniteltavassa kohteessa ja keskustellaan asiakkaan toiveista. Veloituksettoman käynnin jälkeen saat tarjouksen suunnittelutyöstä.

Miten projekti etenee?

Suunnittelija piirtää pohjakuvan sekä tarvittavat leikkauskuvat, sekä tekee yhteenvedon huonekaluista ja sisustustuotteista. Ideoita käydään läpi yhteisissä tapaamisissa, ja niitä päivitetään asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnittelija on tukena myös toteutusvaiheessa.

Mitä suunnitelma sisältää?

Sisustussuunnitelmaan sisältyvät pohjakuvat ja tarvittaessa projektiokuvia. Lisäksi kaikista ehdotetuista materiaaleista sekä huonekalu-, valaisin- ja tekstiiliehdotuksista tulee kirjallinen luettelo, jonka avulla hankitoja on vaivatonta tehdä. Suunnittelija on käytettävissä koko urakan ajan ja sen jälkeenkin.

Mitä suunnitelma maksaa?

Kaikki suunnittelutyöt ovat yksilöllisiä, joten hinnoittelu on tapauskohtaista. Sovi veloitukseton tarjouskäynti!