Suunnittelusta

Kuka voi käyttää sisustussuunnittelijaa?

  • Yritys, joka suunnittelee muuttoa uusiin tiloihin, tai jonka nykyiset tilat kaipaavat päivittämistä.
  • Kodinrakentajat ja -remontoijat, jotka joutuvat tekemään paljon päätöksiä lyhyessä ajassa.
  • Kodinsisustaja, joka kaipaa tukea esteettisen ja toimivan kokonaisuuden rakentamiseen.
  • Vapaa-ajan asunnon omistaja, jonka kakkoskoti kaipaa remonttia tai uutta sisustusta.

Miksi sisustussuunnittelijan palkkaaminen kannattaa?

Sisustussuunnittelija huolehtii tilojen yhtenäisestä ilmeestä ja pitää huolen, että tilan punainen lanka säilyy alusta loppuu. Suunnittelijalta saat tukea omille ajatuksillesi. Suunnittelijan avulla säästät paljon omaa aikaa ja vaivaa, ja saat kuitenkin toivomasi lopputuloksen. Ostoslistan kanssa hankintoja on helppo tehdä ja vältyt turhilta hankinnoilta. Saat apua pieniin ja suuriin sisustuspulmiin.

Miten suunnittelutyö alkaa?

Ensin sovitaan tapaaminen suunniteltavassa kohteessa ja keskustellaan asiakkaan toiveista. Veloituksettoman tutustumis- ja kartoituskäynnin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä.

Miten projekti etenee?

Suunnittelija piirtää pohjakuvan sekä tarvittavat leikkauskuvat, sekä tekee ehdotuksen tilaan sopivista huonekaluista ja sisustustuotteista. Ideoita käydään läpi yhteisissä tapaamisissa, ja suunnitelmia päivitetään asiakkaan toiveiden mukaan. Pienemmissä projekteissa suunnittelutyö laskutetaan vasta sitten, kun suunnitelmat on hyväksytty. Laajemmissa töissä suunnittelusta laskutetaan tapauskohtaisesti esimerkiksi kerran kuussa. Suunnittelija on tukena myös toteutusvaiheessa ja antaa tarvittaessa suosituksia tekijöistä.

Mitä suunnitelma sisältää?

Sisustussuunnitelmaan sisältyvät pohjakuvat ja tarvittaessa projektiokuvia. Lisäksi kaikista ehdotetuista materiaaleista sekä huonekalu-, valaisin- ja tekstiiliehdotuksista tulee kirjallinen luettelo, jonka avulla hankinnat on vaivaton tehdä. Suunnittelija on käytettävissä koko urakan ajan.

Mitä suunnitelma maksaa?

Kaikki suunnittelutyöt ovat yksilöllisiä, joten hinnoittelu on tapauskohtaista. Tarjous- ja tutustumiskäynti on veloitukseton.